نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
-
2011/07/31, 16:10 #1
چگونه از صفحه توییتر خود درست استفاده کنیم ؟
پنج گام اول بعد از عضو شدن در توییتر
1- یک بیوگرافی مناسب بنویسید.
متاسفانه بسیاری از کاربرهایی که من دیدم که این قسمت بیوگرافی و توضیح پروفایلشون یا خالیه و یا چرت و پرت می نویسن. یادتون باشه بسیاری مانند من توییتر رو جستجو می کنیم و دنبال یه سری کلید واژه هستیم و دقیقا توسط همین کلید واژه ها، دیگران اکانت شما رو پیدا میکنند و در صورت علاقه مندی شما رو به لیستشون اضافه میکنند. پس یک بیوگرافی مناسب با کلیدواژه هایی که فکر می کنید مناسبه بنویسید.
2- یک تصویر آپلود کنید.
خیلی کج سلیقه خواهید بود اگر اون تصویر پیش فرض کذایی توییتر رو بگذارید بمونه. یه آواتار توپ درست کنید و آپلودش کنید. در سرویس هایی مثل توییتر، تحقیقات نشون داده که آواتار یک اکانت در جذب یک شخص تازه وارد به صفحه پروفایل عمومیتان بسیار موثره. پس خلاقیتتون رو به کار بندازید و یه آواتار آپلود کنید.
3- صفحتون رو طراحی کنید.
توییتر بهتون اجازه میده که از میون قالبهای مختلف یکی رو برای خودتون انتخاب کنید و از همه مهم تر یک کاغذ دیواری برای اکانتتون بگذارید. بعضی ها از رنگهای جیغ و چشم داغون کن استفاده میکنند، انگار که بهشون وحی شده در کمترین ثانیه ممکن، بازدید کننده اکانت توییترشون رو باید فراری بدن. پس لطفا کاغذ دیواری مناسب با روحیات خودتون و حتما چشم نواز آپلود کنید.
4- توییتر دیگران رو دنبال کنید (به قول اجنبی ها " فالو " کنید).
وقتی شما اکانت کسی رو دنبال می کنید، صاحب اون اکانت ایمیلی میگیره که فلانی تویتها رو دنبال میکنه. مثلا من به شخصه تا اونجا که بشه یه نگاه گذرا به کسانی که تازه تویتهام رو دنبال می کنن میاندازم. این باعث میشه که صاحب اکانت هم ترغیب بشه اکانت شما رو دنبال کنه و تعداد دنبال کنندگانتون بره بالا.
5- تویت کنید.
طبیعتا در ابتدا ممکنه توییتر براتون جا نیفتاده باشه و یا حتی مسخره بدونیدش. آیه هم نازل نشده که حتما روزی شونصد تا تویت کنید. هر کسی به خودش مربوطه که چه میزان میخواد تویت کنه. دنبال کردن تویت ها و آپدیت تویت آسونه و وقت نمی گیره و فقط 140 کاراکتر هم هست. بنابراین شروع کنید به تویت کردن. این طوری میتونید به بقیه بفهمونید که چی در چنته دارید و آیا نوشته هاتون به درد دنبال شدن میخوره یا نه. -
2011/07/31, 16:13 #210 قدم آسان برای مبتدی ها در توییتر
شما کافی است در توییتر یک اکانت بسازید. اول توییت خود را ارسال کنید و متوجه بشوید که هیچ پیروی ندارید. حتما می گویید:
" وای خداااااا " ، " حالا چه کسی به توییت های من علاقمند خواهد بود؟ "
نگران نباشید. این طبیعی است. این نشانه آن است که شما یک مبتدی در توییتر هستید. بسیاری از ما کاربران توییتر (یا معتادان توییتر) همین سوال را از خود پرسیده ایم و حالا به ما نگاه کنید. حرفه ای هایی که در تمام طول روز و شب در توییتر هستیم و نمیتوانیم توییت کردنمان را متوقف کنیم.
خوب شما هم میخواهید مثل ما باشید؟ این که واقعا سخت نیست. فقط این مراحل ساده را دنبال کنید.
1. پروفایل خود را تنظیم کنید.
اولین چیزی که شما نیاز دارید تنظیم کردن مشخصات خود در پروفایلتان است. در منوی بالای صفحه توییتر خود بروی تنظیمات ( setting ) کلیک کنید و شروع به پر کردن مشخصات خود کنید. مناطق قابل توجه در اینجا آدرس وب سایت ، شرح حالی از خودتان ، عکس و طراحی صفحه میباشد. لینک به سایت یا وبلاگتان را در اینجا به همراه توضیحات مختصری قرار دهید. عکسی از خود و یا هرچه میخواهید آپلود کنید تا شما را متفاوت از دیگران کند و سپس طرح توییتر خود را انتخاب کنید. مانند هر سایت شبکه های اجتماعی دیگر، این مهم است که به طور کامل خود را در پروفایلتان توصیف کنید.
2. کسانی را دنبال کنید که علایق مشابهی با شما دارند.
حالا که شما پروفایل دارید، شروع به دنبال کردن کنید. شما می توانید این افراد را در دایرکتوری توییتر پیدا کنید. و یا اینکه صفحه توییتر هرکسی را که باز کردین در لیست دنباله روها و دنبال شوندگان آنها جستجو کنید. اینطوری فارسی زبانها بخصوص ایرانی های بیشتری را پیدا میکنید.
3. وارد گفتگوها شوید.
حالا که شما کسانی را دنبال کردید، هم اکنون میتوانید برخی از توییت ها را در صفحه خود ببینید. آنها را بخوانید و ببینید که کسانی را که شما دنبال کردید در چه موردی توییت میکنند و اگر حرفی برای گفتن داشتید خب توییت کنید. برای مثال، شخصی در مورد اینکه چطور میتواند یک قرار ملاقات را میتواند کنترل کند توییت میکند. بعد از آن شما ممکن است با یک ایده عالی به او پاسخ دهید. یا وقتی کسی یک سوال میپرسد، اگر شما پاسخ آن را میدانید برای جواب تردید نکنید.
4. هرزتوییت (اسپم) نکنید.
هرزنامه یکی از علتهای دنبال نشدن و یا حذف از لیست دوستان در توییتر است. برای همین دلیل در توییتر محدودیت کارکتر وجود دارد. توییت های تکراری برای کسی ارسال نکنید. و از همه مهمتر دلیلی داشته باشید تا من و دیگران شما را دنبال کنیم.
5. هر روز توییت کنید.
شما حالا بخشی از یک جامعه بزرگ هستید. در صورت امکان روزانه بروز رسانی کنید و در دسترس باشید. من خودم شخصا خیلی ها را چون در توییتر فعال نیستند از لیستم حذف میکنم. پاسخ توییت هایتان را بدهید و آنچه اتفاق می افتد را توییت کنید. به زودی شما به رسمیت شناخته میشوید و از طرف دیگران دنبال میشوید.
6. مشاهده آخرین ها و مفید بودن.
حالا وقت خود شماست تا خود را نشان دهید. موضوعات جالب را پیدا کنید و در موردشان توییت کنید. از زمانی که شما با پیروان خود روابط دوستی برقرار کردید (از طریق پاسخ ها)، به شما توجه بیشتری میشود. این یک استراتژی خوبیست که همیشه آخر توییت های جالبتان "لطفا ری توییت کنید" را اضافه کنید. حتما کسانی هستند که این کار را بکنند.
7. کمک دیگران باشید.
به قول معروف "با دیگران طوری باشید که دوست دارید آنها با شما آنگونه باشند". قبل از اینکه شما ری توییت دریافت کنید، شما باید کمک دیگران باشید و توییت های خوب آنها را ری توییت کنید. یک روز شما از پاسخ ری توییت هایتان سورپرایز خواهید شد.
8. ایجاد روابط
حالا وقت ایجاد ارتباط دائمی است. به زودی شما کسانی را پیدا خواهید کرد که از دیگران فعال تر هستند. و میتوانید همیشه با آنها هر شب در همان ساعت صحبت کنید. و 100% خسته نمیشوید. با آنها ارتباط برقرار کنید و به گفتگو بپردازید.
9. توییتر را با دیگر شبکه های اجتماعی سازگار کنید.
آیا وبلاگ دارید ؟ پس زمانی که پست جالبی داشتین آنرا نیز در توییتر اعلام کنید. آیا فیس بوک دارید ؟ در توییتر بخواهید شما را در فیس بوک add کنند. توییتر واقعا بخش مهمی از وب 2.0 میباشد که میتواند به عنوان هسته وب 2.0 خدمت رسانی کند.
10. روابط خود را به خارج از توییتر بکشید.
آیا دوستان زیادی در توییتر دارید ؟ آنها را به مرحله دیگری از دوستی ببرید. از آنها مسنجرشان را بخواهید و مشغول صحبت کردن با این افراد در سطح صمیمیت بیشتری باشید. و یا حتی ترتیب ملاقات بدهید. توییتر میتواند روابط واقعی ایجاد کنید.
تبریک میگویم! شما در حال حاضر عضو رسمی جامعه توییتر هستید. شما نفس میکشید، فکر میکنید، عمل میکنید، صحبت میکنید و حالا توییت هم میکنید درست مثل ما. به جز اینکه شاید شما هر پنج دقیقه توییت ارسال کنید اما من حدس می زنم بهتوییتر اعتیاد دارم. -
2011/07/31, 16:22 #317 راه برای استفاده از توییتر : راهنمایی برای مبتدی ها و حرفه ای ها
توییتر به شما تجربه های گوناگون و بزرگی از نظرات ، حوادث ، اخبار ، ایده ها و پیشنهادات و انتقادات می دهد.
به خاطر ساختار متنی خود به شما این امکان را میدهد تا : شما به راحتی بتوانید هزاران نفر از کاربران را دنبال کرده و به آنها گوش دهید و در گفتگوهای میان کاربران مختلف در هر نقطه وارد شوید. من در توییتر خیلی وقت پیش عضو شدم و از آن گاه و بیگاه استفاده میکردم چون برای من واقعا هیچ جذابیتی نداشت. یک هفته بعد از عضویت تصمیم گرفتم به توییتر فرصت دیگری بدهم تا جذابیت خود را به من نشان دهد.من به طور فعالانه و به تدریج توسعه یافته شروع به استفاده از آن کردم و علاقه مند و مشتاق شدم. من فکر می کنم توییتر یک فرآیند قابل کنترل است که می تواند برای همه نوع روش زندگی، شلوغ یا غیرفعال به کارآید. شما فقط باید در آن گردش کاری عادی خود را بفرستید. این کار اعتیادآور است اما اگر شما نحوه استفاده از آن را یکبار درک کنید، آن را یک ابزار بسیار موثر هم خواهید دید.
پس از خواندن مقدار زیادی از مقالات دیگر در مورد توییتر، تصمیم گرفتم که در یک خلاصه سریع همه راههای استفاده شما از توییتر خود را برای هر دو زندگی حرفه ای یا شخصی بیان کنم. برخی از این متدها از استفاده از توییتر به عنوان یک روش برای بیان جریان زندگی فراتر میرود.
1. نام تجاری-شخصی. توییتر یک پلت فرم اجتماعی-رسانه ای است که شما می توانید با استفاده از آن نام تجاری-شخصی خود را بسازید. این ابتدایی ترین منفعت برای شما میباشد که نام تجاری-شخصی خود را معرفی و توسعه داده و خود را به عنوان یک شخصیت اجتماعی به دیگران متصل و نزدیک کنید. این یک قانون است که با افزایش رشد و فرهنگ توییتر، کاربران جدید به سمت کاربران ثابت قدم و پابرجا در توییتر کشیده خواهند شد.
2. دریافت انتقادات و پیشنهادات. آیا نیازمند دیدگاه های متناوب درباره وب سایتتان نظیر " وب سایت شما چگونه به نظر میرسد و یا برای دست یافتن به بهترین شکل چه اقداماتی باید انجام شود" و نظایر آن هستید ؟ شما میتوانید یک توییت درخواست مشاوره و نظرخواهی دهید و پاسخ خود را از کاربران دیگر دریافت کنید. این هوش جمعی می تواند به عنوان تغذیه برای مقالات یا پروژه ها استفاده می شود.
3. جستجو برای استخدام افراد. به یک طراح لوگوی خوب ، بازاریاب یا برنامه نویس نیازمندید ؟ یک توییت برای درخواستتان بدهید. این روش بسیار سریع و آسان برای پیدا کردن و استخدام افراد برای پروژه های آزاد و یا حتی شرکت ها میباشد.
4. ترافیک مستقیم. توییتر می تواند برای فرستادن بازدید کننده به سایت شما و یا سایت های دوستانتان مورد استفاده قرار گیرد. اگر شما از دوستانتان نیز بخواهید تا درمورد سایتتان توییت دهند این توییت سریع تر گسترش یافته و ترافیک بیشتری را به همراه خواهد داشت. این ماهیت ویروسی در تمامی انواع اخبار وجود دارد، حتی در یک سایت مانند توییتر.
5. دنبال کردن اخبار. کاربران توییتر اغلب به سایت ها و یا مقالات مفید لینک میدهند و این می تواند یک منبع اخبار تناوبی باشد. شما همچنین می توانید در توییترتان برای وب سایت های خاص و کنفرانس هایی که به شما برای دریافت و مشاهده ی سریع محتویاتشان اجازه می دهد، اشتراک فید دهید و این برای فعالان اخبار اجتماعی بسیار مفید است.
6. دوستان جدید پیدا کنید. مثل هر شبکه اجتماعی دیگر توییتر نیز برای دوست یابی و پیگیری روابط با دوستانتان ساخته شده. این یک راه آسان برای تماس شما با افراد خارج از دایره معمول خود می باشد. تلاش برای جلب دوستان جالب و دلچسبتر. از آشنایی در توییتر میتوان یک دوستی دراز مدت ساخت.
7. شبکه ای برای منافع. از توییتر می توان به عنوان یک پلت فرم اجتماعی برای رشد فکری-تجربی خود توسط ارتباط با دیگر افراد همفکر، به ویژه کسانی که در همان رشته شما فعالیت دارند، استفاده کرد. این نوع ارتباطات می تواند برای ایجاد روابطی منسجم و عمیق برای منافع آینده مانند نظرها و یا توصیه های یک همکار مورد استفاده قرار داد.
8. استفاده بعنوان لیست کار. استفاده از توییتر برای ثبت آنچه شما (درحالی که شما از کامپیوتر دور هستید) نیاز دارید. توییت ها را به عنوان favorite مارک کرده و از آن به عنوان یک فایل مرجع استفاده کنید. به عنوان مثال " وقت درکتر در ساعت 18:30 فراموش نشود". (همانطور که میدانید به جز کامپیوتر با وسیله های دیگری نیز میتوان به توییتر دسترسی پیدا کرد نظیر موبایل).
9. مدیریت تجارت. توییتر می تواند به عنوان اینترانت داخلی یک شرکت که کارکنانش را به صورت خصوصی به یکدیگر متصل سازد، مورد استفاده قرار گیرد. کارگران می توانند در هنگام کار بر روی پروژه های گروهی با یکدیگر ارتباط پیدا کنند. به خصوص زمانی مفید است که همکاران از یکدیگر دور باشند. توییت های آپدیت شده میتواند به صورت خصوصی برای یک مجموعه ارسال شود.
10. آگاه کردن مشتریان شما. راه اندازی یک اشتراک فید توییتر برای هدف خاصی مثل آگاه ساختن مشتریان زمانی که محصولات جدیدتان وارد بازار میشود یکی دیگر از کابردهای توییتر میباشد. مشتریان می توانند برای دریافت توییت اطلاع رسانی از طریق تلفن همراه یا RSS ، مشترک شوند. توییتر نیز می تواند برای آگاه کردن تک به تک مشتریان به صورت پیام مستقیم مورد استفاده قرار گیرد.
11. یادداشت برداری. توییتر با یک راه ساده برای شما این امکان را فراهم می کند تا ایده های مهم یا مفاهیمی که می خواهید درباره اش بیشتر تحقیق کنید را ثبت کنید. شامل لینک های تحقاقاتی مربوط به این ایده ها. توجه داشته باشید شما همچنین می توانید ازطریق برنامه های کاربردی موبایل به صورت آفلاین این کار را انجام دهید( البته نه تو ایران).
12. به روز رسانی رویدادها. شرکت ها می توانند از توییتر به عنوان وسیله ای برای اطلاع رسانی آخرین رویدادها، اتفاقات، تصمیمات و تغییرات به سهام داران خود استفاده کنند. این یک انتشارنامه یا گزارش عملکرد کاملا رایگان میباشد.
13. پیدا کردن چشم اندازی دور. از توییتر می توان به عنوان وسیله ای برای پیدا کردن مشتریان بالقوه و مشتریان آنلاین استفاده کرد. با جستجو کردن توسط کلمات کلیدی در مورد محصول خود و دنبال کردن کاربران علاقه مند و توییت کردن درمورد موضوعات موازی با محصول خود با یک آینده نگری میتوان از این کانال های عمومی استفاده کرد. اما در این زمینه مهارت خاصی مورد نیاز است.
14. آماده کردن یک پوشش زنده خبری. سایز محدود توییت در توییتر مانع از پوشش خبری دقیق از وقایع با جزئیات میشود، اما به شما این اجازه را میدهد که در زمان وقوع رخدادی آن را به سرعت منتشر کرده و این امکان را فراهم آورده تا خبر را دیگر کاربران توییتر نیز ما بین خود انتقال دهند (بسیار مفید برای روزنامه نگاری شهروندی).
15. مدیریت و تجزیه و تحلیل زمان. توییتر به سادگی می تواند برای حفظ سابقه دقیقی از آنچه که شما هر روز انجام می دهید، مورد استفاده قرار گیرد. این ممکن است برای دیگران خسته کننده باشد اما این نوع استفاده زمانی که شما می خواهید به تجزیه و تحلیل چگونگی سپری شدن وقتتان بپردازید مفید است.
16. تنظیم قرار ملاقات و جلسات. توییتر میتواند به شما برای سازماندهی جلساتتان کمک کنید. به عنوان مثال ، شما می توانید در حالی که در یک کافه یا گالری هنری هستید توسط توییتر ترتیب یک قرار ملاقات با یک یا چند همکار را در یک نقطه خاص بدهید. این یک راه غیررسمی و اتفاقی برای ترتیب دادن جلسات میباشد.
17. رای گیری. گاهی اوقات دنباله روهای شما میتوانند به نظرات و عقیده های شما رای مثبت دهند، زیرا آنها با آن موافقند و یا برعکس. این توانایی به شما این اجازه را میدهد تا حمایت بیشتری برای خود و یا وبسایتتان بدست آورید.
گمان میکنم من یک کمی بیشتر در مورد توییتر در آینده بنویسم از جمله خلاصه برخی از مقالاتی که واقعا از نظر من مفید است.
حتما در توییتر من را دنبال کنید و خود را معرفی کنید، من عاشق این هستم که با افراد جدید آشنا شوم. امیدوارم این مقاله ایده ای در مورد نحوه استفاده از توییتر به شما داده باشد. اگر شما این مقاله را مفید دیدید، در صورت تمایل آن را با دوستانتان در توییتر به اشتراک بگذارید. -
2011/07/31, 16:25 #4چگونه در توییتر دنبال شویم «توییتر101»
بسیاری از مردم هنوز در دنبال شدن در توییتر بسیار وسواس دارند و به خاطر آن به تاکتیک های بسیاری متوسل میشوند. من برای مدتی است که در توییتر هستم و توسط برخی از بهترین آدمها نیز پیام هایی میگیرم و من هم آنها را دنبال میکنم زیرا آنها برای تجربیاتم در توییتر ارزش قائلند.
شما واقعا احتیاجی ندارید که مشهور باشید تا در توییتر دنبال شوید. شما در واقع فقط می توانید خودتان باشید و مردمانی را جذب کنید که شبیه شما هستند. بله شما درست خواندید. به طور طبیعی مردم شما را دنبال خواهند کرد، فقط سعی کنید موارد زیر را در نظر بگیرید:
1. توییت های مفید ارسال کنید - در صورتی که دارای انواع پیروان باشید این کمی مشکل است. تعادل توییت های خود را به عنوان یک دوست حفظ کنید. اگر شما یک وبلاگ دارید شما می توانید بیشتر توییت هایی را که اطمینان دارید بدرد بخور است ارسال کنید. مطمئن شوید مطالبی را که توییت میکنید به درست باشد و اشتباه نمیکنید.
2. مکالمه و برقراری ارتباط - بله من می دانم ، شما از طریق مسنجر به گفتگو میپردازید اما ارتباط با پیروان خود شما را صمیمی تر کرده و برایتان سرگرم کننده تر خواهد بود. نه فقط صحبت کنید ، گوش هم بدهید.
3. آنهایی را دنبال کنید که حس می کنید میتوانند با شما مرتبط باشند - بعضی از شماها از اینکه من زیاد توییت کنم متنفرند، در اوایل این برایم احساس وحشتناکی بود. اما من به این نتیجه رسیدم که بیشتر آنها کسانی هستند که پیروان کمی دارند و خود دنباله رو خیلی ها هستند. همانطور که می بینید افرادی که در توییتر هستند میدانند که ما در آنجا برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات خود حضور داریم. البته این بدان معناست که اگر شما من و تعداد انگشت شماری را دنبال کنید ، شما در جریان بسیاری از توییت های من و آنها قرار میگیرید.
4. نـــه نــــه ! طرح دنبال کردن و دنبال نکردن - ناراحت کننده تر از همه زمانی است که مردم شما را دنبال کنند و سپس زمانی که شما آنها را دنبال کردید شما را از لیست پیروان حذف کنند ، لطفا مراقبت باشید زمانی که شما یکی را دنبال میکنید ، تنها دلیلتان این نباشد که او شما را دنبال کرده. هیچ قانونی در توییتر برای ما وجود ندارد که هرکس ما را دنبال کرد ما هم باید او را دنبال کنیم. این کار را نکنید چون شما موظف نیستید.
5. معرفی خود - شما می توانید به سادگی با قرار دادن یک عکس در پروفایل مشخصات خود و همچنین پر کردن متنی کوتاه راجع به خود ، خود را معرفی کنید. این نیز باعث خواهد شد که شما را از لیست اسپمرهای مشکوک حذف کنند. وقتی که مردم می دانند شما از چه چیزی خوشتان میآید راحت تر با شما ارتباط برقرار میکنند.
6. احترام - احترام نیز مهم است. هرکس توییت های متفاوتی ارسال میکند، اگر شما از توییت های کسی خوشتان نمیآید به جای بی احترامی فقط آنرا از لیست دنبال شوندگان حذف کنید. چرا من اینو میگم؟ برخی از افراد به نظر میرسد تلاش میکنند تا دیگران را برای استفاده از توییترهایشان و یا نحوه ارسال توییتشان موعظه کنند. من می گویم احترام احترام میاره.
7. استفاده از کلمات شایسته - مردم از جملات منفی و ناسزاگویی در توییتر خوششان نمیآید. مواردی وجود دارد که شما برای رهایی از فشار و خارج کردن انرژی منفی خود به آن نیاز دارید. این شاید توجیه شما باشد اما شاید بهتر باشد این کار را نکنید.
8. فرستادن پیام های مستقیم (دایرکت مسیج) خودکار باحال نیستند - من واقعا از اینکه شما به من در صفحه اصلی سلام کنید بیشتر قدردانی میکنم تا اینکه به من بصورت پیام مستقیم این کار را بکنید.
9. خودت باش و فقط از آن لذت ببرید.
واقعا مهم نیست که تعداد دنباله روهایتان چه قدر باشد. بلکه تعداد تجربیاتی که با دیگران به اشتراک میگذارید مهم است. اما اگر از آن نوع آدم هایی هستید که میخواهید در توییتر بیشتر دنبال شوید ، شاید بتوانید از متدهای بالا کمک بگیرید. -
2011/07/31, 16:28 #5چگونه در توییتر جذاب باشیم
مقالات بسیاری وجود دارد که بیان میکنند چگونه میتوان در توییتر موثر باشید اما من فکر میکنم از آنجایی که خیلی وقت است که در توییتر هستم میخواهم کمی در این مورد هم خودم بنویسم (آه ، من عاشق " از توییتر نوشتن " هستم – من کلی راجع به توییتر میدونم).
بنابراین در اینجا چند چیز خوب و کوچک بدون جزییات اضافی برایتان مینویسم که شما می توانید به آنها عمل کنید و این به شما برای اینکه پیروان بیشتری داشته باشید، کمک خواهد کرد.
1. در اولین برخورد دایرکت مسیج اتوماتیک ارسال نکنید
تعدادی از سرویس های ارائه دایرکت مسیج اتوماتیک برای زمانی که کسی شما را دنبال میکند وجود دارد.استفاده از آن قبلا جذاب و لذت بخش بود اما در حال حاضر، به لطف اسپم ها، آنها دیگر جالب نیستند. یک اصطلاحی به نام " آگهی کور " وجود دارد که برای معاف کردن مردم از توجه به بنر ، متن یا هر نوع دیگری از تبلیغات استفاده میشد. این پدیده همچنین امروزه در توییتر من به صورت دایرکت مسیج وجود دارد. که از طرف اسپمرها به قدری مورد استفاده قرار میگیرد که من واقعا هیچ وقتی برای آنها نمیگذارم.
2. به فعالیت وا دارید
در اینجا پیشنیازهایی برای موفقیت در فعال کردن افراد در توییتر وجود دارد :
الف) کسانی را دنبال کنید که در توییتر فعال هستند ، و
ب) توییت های ارزشمندی برایشان ارسال کنید
چیزی که این کار برایتان انجام میدهد این است که شما را به مخاطب گیری قادر میسازد، و پس از آن شما را بین مخاطبانتان با نفوذ میسازد. البته منظورم از توییت های ارزشمند، توییتهایی است که پیروان شما به آن علاقه دارند.
هنگامی که شما شرایط بالا را بدست آوردید، کارهای زیر را انجام دهید :
بصورت متناوب پرسش های بی انتها بپرسید، به این وسیله آنها را برای به اشتراک گذاشتن نظرات و تجربیاتشان با شما تشویق میکنید. به عنوان مثال :
" من فکر می کنم توییتر باید قابلیت کشیدن و رها کردن (drag and drop) برای لیست را فعال کند. به نظر من این حس بهتری در توییتر ایجاد میکند. شما چه فکری میکنید؟ "
البته باید بدانید من هیچگاه پاسخ زیادی برای آن سوال، نسبت به تعداد پاسخ هایی که برای سوالهای که در مورد صحبت های مورد علاقه مردم میپرسم، نخواهم داشت. مردم عاشق نظر دادن هستند، اما آنها به افرادی مانند شما احتیاج دارند تا آنها را به آن سمت بکشند. شما خود را بعنوان یک کاتالیزور ببینید. شما کلید برگزاری این تعاملات گسترده را در دست دارید. نمونه ای دیگر از توییتی که دیگران را شدیدا درگیر میکند :
" چرا باید کسی شما را دنبال کند ؟ "
نه تنها این روش برای گرفتن پاسخ از مردم بسیار عالی است، بلکه آن نیز به شما توانایی سازماندهی و مشارکت مردم را می دهد و آنها نیز شما را در خاطر نگه میدارند.
3. قبل از اینکه توییت کنید فکر کنید
خوب این یکی کمی مبهم است اما من فکر کردم که آن را باید ذکر کنم چون من روزانه خیلی توییت های با کیفیت پایین میبینم. یک چیزی که منو متعجب کرده اینه که " هدف ما در توییتر چیست؟ "
پاسخ ها تماما مشترک است " ما اینجا هستیم برای به اشتراک گذاشتن افکار و احساسات خود ". اما واقعا ما این کار را میکنیم ؟
رسانه های اجتماعی چیزی بیش از یک مکانی برای اشتراک گذاری است. اینجا مکانی برای تعاملات است. این بدان معناست که، شما چیزی میگیرید و چیزی میدهید.
نادیده گرفتن توییت هایی که به پاسخ نیاز ندارند کاملا خوب است، در واقع اگر همه توییت هایتان سئوال باشد این امر می تواند خیلی عجیب باشد.
با این حال ، تعامل با مخاطبان خود بسیار مهم است ، این یکی از جنبه های مهم و استراتژیهای رسانه های اجتماعی است. قبل از اینکه چیزی توییت کنید... از خود بپرسید ، " هدف من از این چیست؟ " ، " آیا این با توییتی که میخواهیم ارسال کنم منافاتی دارد ؟ " ، " آیا این چیزی است که دوستانم به خاطرش از من سپاسگذار خواهند بود؟ "
4. عکس پروفایل و بک گراند خود را تست کنید
در طول تجربه من در توییتر ، من عکس پروفایل و بک گراندم را بارها تست کردم و راجع به آن از دوستانم نظرخواهی کردم. در حال حاضر هم از موثرترین آنها استفاده میکنم.
تصاویر مبهم ، تیره و تار و بی معنی توییتر جالبی برای شما نمیسازد. هیچ کس نمیخواهد با یک آواتار بی معنی صحبت کند. حداقل من میدانم که نمیخواهم. شما چطور ؟
نتیجه
شما تا به اینجا خوب پیش آمدید و با چند چیز ساده آشنا شدید. با این حال، ساده ترین چیزها میتواند گاهی تغییرات بزرگی را ایجاد کند. امیدوارم شما با اطلاعات فوق جایگاه خود را در توییتر بالا برده و استفاده مفیدی از آن برده باشید. -
2011/07/31, 16:31 #67 صفات خوب دوستان توییتر
روابط دوستی من در توییتر بسیار برایم خاص است. جالب است که بدانیم ما ارزش دوست آنلاین خود را با دیگر دوستانمان کاملا متفاوت اندازه گیری میکنیم. چیزهایی که ممکن است برای یکی قابل قبول باشد ممکن است برای دیگری قابل قبول نباشد. برای من، این دو خیلی به هم شبیه هستند چون دوستان من در توییتر همان دوستانم در بیرون از نت میباشد. من توییت هایی داشتم که در مورد منافع دوستی صحبت میکردند، اما چگونه می توانید ارزش واقعی دوستان در توییتر را بفهمید؟ شما نمیتوانید. اما آنها به نظر من بسیار خاص و پرارزش هستند.
یکی از دوستان خیلی نزدیکم در توییتر یکبار به من گفت که دلیل اینکه مردم میتوانند بصورت آنلاین تا این حد به هم نزدیک شوند (در توییتر، فیس بوک ، مای اسپیس و غیره...) این است چون که آنها فقط از طریق متن در ارتباط هستند و درک عمیقی از یکدیگر ندارند. برای اینکه واقعا یکدیگر را درک کنید باید خاص تر و عمیق تر در موضوع ها شرکت داشته باشید. بسیاری اوقات، زمانی که ما آنلاین میشویم فقط با دوستانمان صحبتی کوتاه میکنیم و از دیگر چیزهای واقعی و مهم صرف نظر میکنیم. من با این موافقم، هرچند، برای برخی افراد را میببینم که با این حال بازهم دوستیهای عمیقی در اینترنت بوجود ماآورند (مثل خود من). بنابراین، چه چیزی باعث بوجود آمدن یک دوستی خوب در توییتر میشود؟
در اینجا من 7 صفات برتر یک دوست خوب در توییتر را آورده ام :
-- یک دوست خوب در توییتر کسی است که همیشه سلام میکند ، حتی زمانی که او مشغول توییت کردن به دیگران باشد.
-- یک دوست خوب در توییتر کسی است که حتی توییت های در حد متوسط شما را ری توییت میکند، چرا که در چشم او، همه توییت های شما خوب هستند.
-- یک دوست خوب در توییتر کسی است که هرگز در مکانهای عمومی شما را شرمسار نمیکنند و یا به شما احساس بد و ناراحتی نمیدهند.
-- یک دوست خوب در توییتر کسی است که حتی زمانی که او خسته است در اواخر شب در توییتر میماند تا شما را همراهی کند.
-- یک دوست خوب در توییتر کسی است که زمانی که شما در آنجا با یکی دیگر از توییپل ها مشاجره داشته باشید همیشه در کنار شما میماند.
-- یک دوست خوب در توییتر کسی است که از شما نه انتظار تشکر برای ری توییت کردن توییت هایتان را دارد نه انتظار پاسخ سریع به توییت هایش را. او به شما برای خودتان احترام قائل است.
-- یک دوست خوب در توییتر کسی است که به شما در توییتر احساس بسیار گرم و لذت بخشی میده که هرگز کسی این احساس را به شما نمیدهد و آنرا فراموش نمیکنید.
شما چند تا از این دوستان خوب در توییتر دارید؟ آنها را به این مقاله بفرستید و چند لحظه وقت امروز خود را برای تشکر از اینکه یک دوست خوب در توییتر هستند به آنها بدهید چون همانند دوستان دیگر را در زندگی ما آنها واقعا یک هدیه هستند.
من تصویر توییتر شن و ماسه ای بالا را که به سمبل دوستی در توییتر بدل شده ، از یکی بعنوان تشکر دریافت کردم و همانند او من هم آنرا به عنوان تشکر به شما دوستان خوبم در توییتر تقدیم میکنم. -
2011/07/31, 16:41 #7
یکی از ابزارهای دوست داشتنی و مفید برای توییتر میباشد که نزد کاربران توییتر از محبوبیت ویژه ای برخوردار است. برای استفاده از این ابزار کافی است نام کاربری توییتر خود و یا هرکس دیگری را که علاقه دارید در فیلد مورد نظر بدهید تا توسط یک الگوریتم مخفی، اکانت وارد شده آنالیز شود. سپس شما میتوانید رتبه آن کاربر را در لیست رنکینگ (رتبه بندی) توییتر مشاهده نمایید. اطلاعاتی که این ابزار در اختیار طرفدارانش میگذارد رنکینگ اکانت بین تمامی کاربران توییتر و یک نمره از 100 میباشد که این نمره با در نظر گرفتن
1- تعداد Followerهایتان.
2- تعداد Followerهایی که Followerهایتان داشته باشند.
3- مقدار و سرعت به روز رسانی.
4- تجزیه و تحلیل اختصاصی اضافی (این الگوریتم فوق العاده محرمانه این ابزار میباشد).
محاسبه میشود.همان طور که در شکل میبینید توییتر ما جایگاه 1.179.606 در بین تقریبا 8 میلیون کاربر توییتر را دارد و نمره توییتر ما 85 از 100 است.
لازم به ذکر است استفاده از این ابزار نیاز به عضویت در سایت دارد.
رتبه توییتر خود و دیگران را در توییتر بسنجید (یکی از پرطرفدارترین ابزارها) : Twitter Grader -
2011/07/31, 16:49 #8
برای اینکه توییت های خود را متفاوت از دیگران کنید تیم میلیونر برای شما امکانی را فراهم آورده که به شما این توانایی را میدهد تا توییت های خود را با کارکترهای ویژه تزئین نمایید تا توییت های منحصر به فردی را داشته باشید.
روی کارکتر دوبار کلیک کرده و Ctrl+C را بزنید / توییتر خود را باز کنبد و Ctrl+V را بزنید
♥ ☺ ♬ ☻ ☹ ✉ ☼ ✩ ♨ ♫ ☁ ☂ ☃ ☎ ✔
☛ ☚ ✂ ✎ ☪ ✁ ✃ ✡ ❥ ☢ ❂ © ® ™ €
¥ £ ƒ $ ∑ « » ≤ ≥ * § & ≈ ß ◊
√ µ ¶ † • ≠ å ø π ı % æ æ œ ¿
♈ ♉ ♊ ♋ ♌ ♍ ♎ ♏ ♐ ♑ ♒ ♓ ☬ ☫ ☨
♙ ♟ ♔ ♕ ♖ ♗ ♘ ♚ ♛ ♜ ♝ ♞ ♅ ♇ ♆
☭ ☮ ☯ ☥ ✖ ❁ ❀ ✿ ✾ ✽ ✺ ✵ ☒ ☑ ☠
♦ ♠ ♣ θ ö
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)