PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رتبه بندی خودروها؛ بنز اول، باز هم پرايد 141 آخر



support
2010/06/02, 12:08
89/3/5

نتایج ارزیابی سطح کیفی خودروهای داخلی در نهمین ماه سال 88 در حالی اعلام شد، که طی آن، مرسدس بنز جایگاه خود را در صدر جدول رده بندی حفظ کرد، پراید 141 از قعر این جدول تکان نخورد و پژو 405 خراسان نیز به مرز خیلی خوب رسید.
به گزارش ايران اكونوميست،در این ارزیابی که توسط سازمان بازرسی استاندارد و کیفیت انجام شده است ، 26 خودرو سواری تولید داخل، مانند ماههاي گذشته، در ۹ معیار سیستم فنربندی، تعلیق و فرمان، موتور و انتقال قدرت، ترمز، تجهیزات الکتریکی، تزئینات داخلی و خارجی، صداهای غیرعادی، بدنه، نفوذ آب و رنگ مورد بررسی کیفی قرار گرفته و با توجه به نمرات منفی، در ۳ گروه خیلی خوب، خوب و قابل قبول دسته بندی شده اند.
خودروهای با امتیاز منفی بین صفر تا ۱۲۰ در گروه خیلی خوب، بین ۱۲۰ تا ۲۰۰ در دسته خوب و بین ۲۰۰ تا ۲۷۷ نیز در سبد خودروهای قابل قبول جای گرفته اند. در این رده بندیها البته خودروهایی که نمره منفی آنها بین ۲۷۷ تا ۴۱۰ باشد در گروه حداقل قابل قبول و آنهایی که نمره منفی شان بیش از ۴۱۰ باشد غیرقابل قبول به حساب آمده و اجازه تولید نخواهند داشت. این در شرایطی است که طی رده بندی آبان ماه هیچ یک از 26 خودرو تحت ارزیابی در این 2 گروه قرار نگرفته اند.
ادامه مطلب

در رده*بندی آذر، بنز e280 باز هم بدون هیچ عیبی از دید بازرسان سازمان بازرسی، در صدر جدول قرار گرفته و سایپا 141 نیز طبق معمول در انتهایی ترین مکان این جدول جای دارد.
از نکات قابل توجه رده بندی سطح کیفی خودروهای داخلی در نهمین ماه امسال، ميتوان به کاهش نمرات منفی پژو405 خراسان و نزدیک شدن این محصول به جمع خیلی خوب*ها اشاره کرد.
همچنین بیشترین میهمانان گروه خیلی خوب را در حالی آسیایی ها تشکیل داده اند که فرانسوی ها پنج نماینده را در این دسته دارند، آلمانیها دو عضو و ایرانیها نیز یک نماینده.
در این رده بندی، خودروهایی نظیر نیسان رونیز، فیات سی ینا و بنز e200، غیبت دارند، غیبتی که به احتمال فراوان ناشی از تیراژ تولید اندک آنها طی نهمین ماه سال 88 است.
آلمانی بی رقیب
کم تیراژترین خودرو مونتاژ داخل باز هم مانند چند ماه گذشته، بدون هیچ عیبی در صدر جدول رده بندی سطح کیفی خودروهای داخلی قرار گرفت.مرسدس بنز e280 که در ایران*خودرو به مونتاژ میرسد در هیچ یک از معیارهای 9گانه سازمان بازرسی استاندارد و کیفیت، نمره منفی ندارد.
ژاپنی های خیلی خوب
رده های دوم تا چهارم جدول رده بندی سطح کیفی خودروهای داخلی در آذرماه را چشم بادامی های لوکس ژاپنی به خود اختصاص داده اند.
در این بین ماکسیما مونتاژی پارس خودرو در شرایطی جایگاه دوم جدول را در اختیار دارد که نمره منفی آن در مقایسه با آبان ماه، کاهش یافته و به عدد 1/21 رسیده است.
بالاترین نمره منفی ماکسیما به معیار رنگ مربوط میشود.
پشت سر این محصول، یک ژاپنی دیگر با نام گرند ویتارا، با 4/1 اختلاف امتیاز منفی، سوم شده و در سه معیار تزئینات داخلی و خارجی، بدنه و رنگ امتیاز منفی دارد.
بالاترین امتیاز منفی این شاسی بلند مونتاژی ایران خودرو با معیار بدنه آن در ارتباط است.
ویتارا را که رد کنیم باز هم با یک ژاپنی مونتاژی، اما نماینده بخش خصوصي یعنی مزدا3 روبه رو ميشویم، خودرویی که دقیقا در همان معیارهای ویتارا حائز نمره منفی شده و بالاترین آن نیز در بخش رنگ به دست آمده است.
مزدا3 نمره منفی بالایی در معیار رنگ بدست آورده و از این حیث در جمع خودروهای خیلی خوب، رکورددار به حساب مي آید.
آوانته دیگر نماینده بخش خصوصی نیز که در چهار معیار تجهیزات، تزئینات، بدنه و رنگ حائز نمره منفی شده، با 3/28 امتیاز منفی، در رتبه پنجم جدول جای دارد، اما از ژاپنی ها بگذریم و به سراغ فرانسوی ها برویم.فرانسوی هایی که پرچم دار آنها، زانتیا است
این محصول مونتاژی سایپا در تمام معیارها نمره منفی دارد و بیشترین آن نیز با بخش بدنه در ارتباط است.
مگان، فرانسوی لوکس پارس خودرو نیز در حالی پشت سر زانتیا قرار گرفته که در سه معیار تزئینات، بدنه و رنگ امتیاز منفی به خود ميبیند. بیشترین امتیاز منفی این برند رنو با معیار تزئینات در ارتباط است.
پس از مگان با برندی دیگر از رنو در جدول رده بندی سطح کیفی خودروهای داخلی طی آذر ماه روبه رو میشویم.
تندر-90 را میگوییم، خودرویی که مدل پارس خودرویی آن با 33 امتیاز منفی، مکان هشتم جدول را در اختیار دارد و همتای ایران*خودرویی*اش، با سه دهم امتیاز منفی بیشتر، در جایگاه نهم جای دارد.تندر پارس خودرو در شش معیار سیستم فنربندی، تزئینات، تجهیزات، بدنه، صداهای غیرعادی و رنگ، نمره منفی دارد و بالاترین آن به معیار رنگ مربوط ميشود و تندر ایران خودرو نیز در شش معیار رنگ، بدنه، نفوذ آب، تجهیزات الکتریکی، تزئینات و صداهای غیرعادی معیار نمره منفی به خود ميبیند و بیشترین آن با بخش بدنه در ارتباط است.اما نگاهی هم به اوضاع کیفی پژو206 بیندازیم.
در جدول رده بندی آذر ماه، پژو 206هاچ بک در حالی مکان دهم جدول را در اختیار گرفته که در همه معیارها امتیاز منفی به خود ميبیند. مدل صندوقدار این محصول نیز که در رده بعدی قرار دارد، تنها در سیستم موتور نمره منفی کسب نکرده است. هر دو محصول، بالاترین امتیاز منفی خود را در بخش بدنه به دست آورده*اند، اما جایگاه دوازدهم و چهاردهم جدول را دو خودرو از بخش خصوصی کشور که البته کم تیراژ نیز هستند با نامهای ورنا و فولکس گل در دست گرفته اند. ورنا که 3/42 امتیاز منفی دارد و در کرمان موتور به مونتاژ ميرسد، در چهار معیار تزئینات، تجهیزات، بدنه و رنگ نمره منفی به دست آورده و بالاترین آن نیز با رنگ در ارتباط است.
گل نیز در حالی با 5/62 امتیاز منفی، رتبه چهاردهم جدول را در اختیار دارد که نسبت به ماه آبان، 5/2 امتیاز منفی بیشتر کسب کرده و در پنج معیار سیستم موتور، تزئینات، تجهیزات، بدنه و رنگ حائز نمره منفی شده است.اما بین ورنا و گل یک کره ای با نام ریو قرار دارد.
این خودرو که در ارزیابی آذر ماه، 5/61 امتیاز منفی دارد به جز صداهای غیرعادی و ترمز در تمام معیارها امتیاز منفی به خود می*بیند و بالاترین نمره منفی این مونتاژی سایپا با معیار سیستم موتور آن در ارتباط است.ریو در کل نمره منفی بالایی در این معیار دارد.
پس از ریو، پژو پارس خراسان در شرایطی پانزدهم جدول شده که به جز تجهیزات الکتریکی در سایر معیارها امتیاز منفی دارد.
تک برند ایرانی در جمع خیلی خوبها
سمند که طی ارزیابی کیفی آذرماه به جمع خیلی خوبها پیوست، در ارزیابی آذر با کاهش نمره منفی روبه رو و جایگاه خود را در این جمع حفظ کرد.این محصول در تمام معیارها نمره منفی به خود میبیند و بالاترین آن به معیار تزئینات مربوط ميشود.
پژو 405 در نزدیکی خیلی خوبها
اما صدرنشینی گروه خودروهای خوب در حالی به پژو 405 پرتیراژ ایران خودرو رسیده، که این محصول قدیمی، تنها سه دهم امتیاز با ورود به گروه خودروهای خیلی خوب فاصله دارد.
این در شرایطی است که 405 در تمام معیارها نمره منفی دارد و رکورددار نمره منفی در بخش ترمز بین 26 خودرو تحت ارزیابی آذرماه به حساب می آید.مدل خراسانی 405 نیز که در رده بعدی قرار دارد ، فقط 5/1 امتیاز دیگر تا خیلی خوب شدن آن فاصله است. این محصول به جز نفوذ آب و تجهیزات الکتریکی، در سایر معیارها امتیاز منفی به خود میبیند.
بالاترین نمره منفی هر دو مدل، به معیار بدنه آنها مربوط میشود.
پس از 405، پژو پارس تولید مرکز در حالی با 8/121 امتیاز منفی در جایگاه نوزدهم قرار گرفته که در تمام معیارها نمره منفی دارد و بیشترین آن نیز به بخش تزئینات مربوط ميشود.
چینی های خوب
mvm و لیفان دو محصول چینی و مونتاژی بخش خصوصی خودروسازی کشور، مکان*های بیستم و بیست و یکم جدول رده*بندی را در شرایطی به خود اختصاص داده اند که نسبت به سایر خودروهای گروه خوب، امتیاز منفی بالایی دارد.mvm خودرو متعلق به شرکت چری، 8/148 امتیاز منفی دارد و به جز سه معیار سیستم موتور، صداهای غیر*عادی و نفوذ آب، در سایر معیارها امتیاز منفی به خود میبیند و لیفان نیز به جز ترمز، نفوذ آب و صداهای غیرعادی، در تمام معیارها امتیاز منفی دارد.این در حالی است که mvm رکورددار امتیاز منفی در معیار سیستم موتور بین کل خودروهای سواری تحت ارزیابی آذر محسوب میشود.
پرایدها و رکوردها
خاندان پراید (به استثنای سایپا 141) اگرچه جزو خودروهای خوب داخلی به حساب آمده اند، اما در کسب امتیاز منفی، بیشترین رکوردها را بین 26 خودرو تحت ارزیابی آذرماه، به خود اختصاص داده اند.
طی ارزیابی کیفی آذر ماه، سه عضو آن یعنی سایپا 132، صبا و پراید پارس خودرو در گروه خوبها قرار دارند و سایپا 141 نیز همچنان میهمان انتهای جدول است.
نکته مشترک بین 132، صبا و پراید پارس خودرو، این است که هر سه در تمام معیارها نمره منفی به دست آورده*اند. بالاترین نمره منفی صبا، 132 و پراید پارس خودرو به معیار بدنه مربوط ميشود. سایپا 132 بیشترین امتیاز منفی را در معیار رنگ بین 26 خودرو تحت ارزیابی نهمین ماه سال، به خود اختصاص داده و پراید پارس خودرو نیز در سه معیار تجهیزات، بدنه و صداهای غیرعادی رکورددار نمره منفی است.سایپا 141 میهمان جا افتاده در انتهای جدول رده بندی کیفیت خودروهای داخلی نیز، طی ارزیابی آذر ماه ضمن کسب نمره منفی در تمام معیارها، رکوردار امتیاز منفی در تزئینات شده است.
پژو روآ هم که یک رده بالاتر از 141 جای گرفته، ضمن کسب نمره منفی در تمام معیارها، رکورددار نمره منفی در دو بخش سیستم تعلیق و نفوذ آب، بین 26 خودرو سواری تحت ارزیابی آذر ماه، به حساب می آید.


.................................................. .........................