|
|
|
|
این سایت را صفحه خانگی خود کنید
اضافه کردن به علاقه مندیها
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() |
تکست تمامی ترانه های آلبوم زاخارنامه زدبازی
تکست آهنگ دلم تنگ شده : کروس : (مهراد هیدن و نسیم) دلم تنگ شده ... دلم تنگ شده ... دلم تنگ شده ... دلم تنگ شده ... دلم تنگ تنگ ورس 1 : (مهراد هیدن) گرفت لجن دورمو گم کردم خودمو / ولی تاریکی مرد و من دیدم صبحمو من باید بحث کنم هر دفه تا بس کنی / ببین هر چه که هست دورم ماله منه نه از تو نیس طوفانو رد شدم شروع فصل دو / وسطو جویدم ته موندش برا تو این شده دسه دو که هر دفه یک لحظه تو / میفتی باز پائین و میگیریم دوتا دست تو تولدمه سلامتی پدرم / که برد منو نوک قله هل داد که بپرم قول داد که پسرم / شک نکن یه ذرم / یه روزی میاد میگی من از همه اینا بهترم ولی غرورم سر جاش فرودو می پرم / بازی رو می بازم قبل اینکه ببرم تو باید بشکافی روح و جونتو / فدا کنی پوست و گوشت و استخونتو کروس : (مهراد هیدن و نسیم) دلم تنگ شده ... دلم تنگ شده ... دلم تنگ شده ... دلم تنگ ... دلم تنگ شده ... دلم تنگ شدهورس 2 : (سیاوش سیجل) زیر آفتاب برزیل نشستی / دم بارگای حنسی بم بگو لب آب داری چه حسی / دورم پلاستیک و کاردای فلزی خوبه نه این حس هر روزمه / دنیا رو میگیرم انگار عروسمه / بازی میکنم باش انگار عروسکه نشستم این بالا نوکه قله / سرمورو گنده / همه چی آروم مثه صبح جمعه ولی بعضی وقتا این بالاسرد میشه / نوک قله ای میخوای بالاتری هی ولی سردی رو دیگه چیزی رو حس نمی کنی / روی اکس و نیکوتین فقط میگذرونی جای اینکه زندگی کنی ساعت 5 شده / دلم بازم تنگ شده ولی راه برگشت نیست / چشمام میشن با یه لبخند خیس کروس : (مهراد هیدن و نسیم) دلم تنگ شده ... دلم تنگ شده ... دلم تنگ شده ... دلم تنگ ... دلم تنگ شده ... دلم تنگ شده اوترو : (مهراد هیدن) تو شب تاریکم تو تو صبحو کردی نقاشی / اگه یه وقت نبودی فردا چی دلم تنگ شده ... دلم تنگ شده -------------------------------------------------------------------------------- تکست آهنگ مهدکودک ورس 1 : (سهراب ام جی) تو مهد کودک بچه بودم / شیطونه کاشت هسته تو من نه نمیزاشت درس بخونم / قدر بدونم تا وقتش امد رفتم دبستان تو تهران الفبا بهم یاد دادن / بعدش با یه خط کش زدن روی انشام چهار صباحی تو راهنمایی / بودم و نشدم راهنمایی هی میگفتن کی می افتم / دیگه اینجا اصلا راه نداری انظباطمم افتضاح کم / با ولیت بیا مثل ادم بگو همه کارام اشتباهن / بگو من انگل اجتماعم و اتفاقا دبیرستان / بود واسم مثل اسیرستانناظمه گفت که لازمه که تعهد بدی همین امسال / الگوی بد شدم واسه هر چی خل توی شهر گفت روی سگیمو اگه بالا بیاری / میخوری دو تا مشت توی فک / اون پشت توی صف حالا دیگه شدم مرد واسه خودم / هر کاری کنم گوش نمیدم به حرفای دورم / تا برسم به یه فردای روشن هر باری هم دیگه بخورم زمین پا میشم / رفیقامم همین جا پیشم ام خلیلی تا تیتی / اس جمینی تا تیزیاره ما اینیم / اره ما اینیم / اره ما اینیم کروس : (سیاوش سیجل) الف ، ب ، پ ، ت ، ث ، ج ، چ ، ح ، دال ، ذال / هنوزم همونیم که بودیم پارسال ر، ز، ژ ، س ، شین ، صاد ، ضاد ، طا ، ظا / هنوزم نمیدونیم ما الفبا الف ، ب ، پ ، ت ، ث ، ج ، چ ، ح ، دال ، ذال / هنوزم همونیم که بودیم پارسال ر، ز، ژ ، س ، شین ، صاد ، ضاد ، طا ، ظا / هنوزم نمیدونیم ما الفبا ورس 2 : (سیاوش سیجل)میگن سیجلی حالا که چی / می خوای از اون سالا بگی مهد کودک و امادگی / باشه میگم براتون اگه دارین الان همه امادگی اون اول بچگیام / اره دارم هر چی میخوام / دور از گچ و تخته سیاه تا این که شد اول مهر / میریختن بد همه کرم دیدم دنیا کارتونی نیست / اون جوری که توش حال کنی نیست میکننت دم اب خوری خیس / میگیرن با لاش خوری چیبس ! گفتم اینم می گذره و هر چی باشه باز طوری نیست دبستانم بهتر نبود یکی دو تا ولگرد پلوم / انقدر حموم نمی رفتم اخر دیگه چرک کرد گلوم نمی خوام سر صف وایستم / شده بشه در سر وایستم ناظما رو من حساسن / هر روز باید دم در وایستم چند سال بعد رو صندلی تکی / همه با هم من ولی تکی چیز خاصی از من کسی ندید / بودم توی دنیای خودم / ام ان ام ناز موتزارت و شوپن ببینم کیم که دیدم سیجل خود منه یه کم مریض تر/ زندگیم کرد از بیخ فرق همون پسری که بود توی خودش / تا دود توی شش / رفت یهو شلوغ شد دورش روشن شد اون موتورش / قلع و قم کرد و رفت جلو ، خوند رپشو جا از جلو نظام / از همه هم سناش زد جلو میدونی شد بچه تو / شدم بچه ... کروس : (سیاوش سیجل) الف ، ب ، پ ، ت ، ث ، ج ، چ ، ح ، دال ، ذال / هنوزم همونیم که بودیم پارسال ر، ز، ژ ، س ، شین ، صاد ، ضاد ، طا ، ظا / هنوزم نمیدونیم ما الفبا -------------------------------------------------------------------------------- تکست آهنگ چرا بدی ( هیچکس و زدبازی) اینترو : (سهراب ام جی و سروش هیچکس) هه هه ... هیچکس و زدبازی ... ام جی ... هیدن امشب باهم ... کلی حرف دارن ... آخه چرا؟! الله وکیلی مشکلت چیه با ما ورس 1 : (سهراب ام جی) زاخار با ما چرا بدی / مگه تنت میخاره انگاری ترا زدی انقد نکنی نگا رفیقی یهو میشه دعوا مرافه / بعدش حرف و خرافه اگه کل داری میگم بیام فردا سراغت مثه کاجبین / کرکات بریزه انگاری واجبین همه دوستا با منن / شدم اوستا کار اصن / تویه روستاها امضا میخوان دوستارا ازم دور ور ما دیگه کیف کوکه / پ تنها جایی که منو ببینی فیس بوکه نزار قرار شب دیگه با سردار شهر / چون میدم سوارت شن اینا مثه قطار شب تو که فحش میدی فقط وقتی پا تلفنی / میگه قاتل خولی ولی دلشو نداری بیای مامله کنی همه لات بازیات واسه مامانه بوده / خون ریزیاتم که عادت ماهانه بوده کروس : (سهراب ام جی و سروش هیچکس) واااااااااااای بد شده با من چون از حد و مرز رد شده کارم / چیزایی میگه انگا جنگ شده واقعا چرا بدی چرا بدی چرا بدی واااااااااااای بد شده با من چون از حد و مرز رد شده کارم / چیزایی میگه انگا جنگ شده واقعا چرا بدی چرا بدی چرا بدی ... زاخارورس 2 : (سروش هیچکس) صلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنیم کلتو باشی حتی کچل فرق از وسط فرق از بقل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض / حرف زدنم هست مرهم مریض تو اروپا بهم میگن دست مسیح / بسه دلیل با ما به از این باش که هستی با خلق زمین بالا اییم و میخوریم پلوتون سیر / میشیم لیس / میزنیم کهکشان و میخوریم شیب / ترمز بریدیمو میکنیم زیر له این زندگی هر روز زشت تر میشه / پ ما تند میریم جلو سپری شه همینه که گوش میکنه نوت همش به من دیگه / بعد ندیده نبیره نتیجه اینه که رپ تو تاریخ ایران شد یه پدیده / شک قوی به کل مملکت داد با ما نباش بد دیگه خوب فک کن سنجیده کروس : (سهراب ام جی و سروش هیچکس) واااااااااااای بد شده با من چون از حد و مرز رد شده کارم / چیزایی میگه انگا جنگ شده واقعا چرا بدی چرا بدی چرا بدی واااااااااااای بد شده با من چون از حد و مرز رد شده کارم / چیزایی میگه انگا جنگ شده واقعا چرا بدی چرا بدی چرا بدی ... با ماورس 3 : (مهراد هیدن) آره اینجا داستانی داره / رفیقت که راس وامیساده پاسگاه می خوابه الکی فشار نیار زاخار باشگاه نیس آخه / زیر پامون مچاله میشی تو پاسکاری آره بجاش یکمی سنو هل بده بالا / بجا فحش به ما برو گل بده بابا تو 4 دیواری که هواتو داره / چون اگه دست ما بیفتی میشی خراب و پاره بهتره هیچ وقت نخوره تو گذرت به ما / آسمون بالا تنها نقطه مشترک ما مهراد بالاتر از اینه بشه درگیر قضیه / نه زیر کسیه نه میده تغییر عقییده تحت تاثیر بقیه تو یه دقیقه دریده / مثه سگ هاری که به یه غریبه پریده ما ها بهترینیم این طبیعت ماست / اگه نمیفهمی بکنم اون شقیقتو باز کروس : (سهراب ام جی و سروش هیچکس) واااااااااااای بد شده با من چون از حد و مرز رد شده کارم / چیزایی میگه انگا جنگ شده واقعا چرا بدی چرا بدی چرا بدی واااااااااااای بد شده با من چون از حد و مرز رد شده کارم / چیزایی میگه انگا جنگ شده واقعا چرا بدی چرا بدی چرا بدی ... با مااوترو : (مهراد هیدن) چرااااااا بااااا من بدی چرااااااا بااااا من بدی چرااااااا بااااا من بدی چرااااااا بااااا من بدی -------------------------------------------------------------------------------- تکست نکنی باور ورس 1 : (سیاوش سیجل) هر بار قهر میکردی / میدونستم فرداش بر میگردی اره داشتیم چند جا زنگ تفریح / ولی هر دفعه باز میومدم بکنم من از سرت باز بگم تو دلمی،خوشگلمی،ککتلمی / حسمو میگیری مثل کوک رو لبمی همه چی شروع بشه دوباره از نو دو قدمی / گرفتی اطمینانمو تحمل میکردی تو چتی ها منو تو و من،بود مثل سریالمو / نگاه میکردم خوب میکرد خیلی حالمو با هم،ولی بودیم دو تا ادم تک / که میشدیم تو البوما با همه تگ ولی فصل ها رد شدن و دستا سرد شدن / حرفا بد شدن و ظرفا پرت شدن من و تو که بودیم همش هی تو چشم / دیگه زیادیم واسه هم غی رو چشم کاری نمیشه کرد ندیم هی طولش / اره حیف بودش ولی بیا واقع بین باشیم / اگه عاشقیم باشیم / ولی جدا از هم مث تاپ و جین باشیم سیاوش اگه دیگه سیجل تو نیست / نکن پیرهن تو خیس چونکه رابطه رودیگه دیدم اکثر چیزاشو / غذا که تمومه باید از سر میز پا شد کروس : (مهراد هیدن) اگه بهت گفتم که سر نوشت بوده / داستانمون بد و زشت بوده / نه نکنی باور / نه،نه نکنی باور اگه بهت گفتم که دیگه راهی نیست / خونمون بی تو خالی نیست / نه نکنی باور / نه ، نه نکنی باور ورس 2 : (بهزاد لیتو)توی بغل تو / بودش فقط لیتو توی سختی ها با تو مث علف صبح / رسیدیم اخرشو ، سخته باورش تو ولی باورش کن / هنوز یادمه چون رفتیم تا تهش و خوب بود همه چی / میدونستم لبات میدن طعم چی نکشیم پایین همو ارزشمون بیشتر از ادمی که هست جلوی اینمو اول صبح میکردم من صبحونه درست / برات داغ میکردم شیر و ... تست تا وقتی مسئولیت خونه ما با توست / همه چی رو به راه،درست / ولی اشکام ریختن شونه هاتو شست خیلی چیزا گفتم که الان پشیمونم / صورتم سفیده مثل گچه خونم گفتی بچگونم ولی دیدی لشی تو من / دوس دارم رنگامون بازم پخش شه تو هم ولی سیاه سفیدیم اصلا چی ها که دیدیم / سواره زندگی بودیم،الان پیاده میریم تو هم دیگه هر چی ایراده دیدی / شاید هم دیگه رو ... کروس : (مهراد هیدن و نسیم) اگه بهت گفتم که سر نوشت بوده / داستانمون بد و زشت بوده / نه نکنی باور / نه،نه نکنی باور اگه بهت گفتم که دیگه راهی نیست / خونمون بی تو خالی نیست / نه نکنی باور / نه،نه نکنی باور ورس 3 : (سهراب ام جی) همه چی خوب بود و اروم / انگار زندگی هم جور بود بامون بوت بود پامون رو برفا و برگا / خاطره ها داشتیم ما هر بار و هر جا تو سرما و گرما ولی الان که دیگه وقتی بغل همیم هم کسی دیگه سلام نمیده چون برام رسیده همه دلارا رو هم / مثل فوتبال امریکایی کلاه ها تو هم مثل خمارا تو ترک یهو صدا ها بلند میشد / در و همسایه همه چراغا روشن میشد چرا با تو جنگ میشد ؟ / چیه تقصیر من بوده نه که رو نِرو همیم مثل دندون عقل کمبود وقت / واست گذاشتم و زدم بیرون از خونه شب همش عوض میشدم مثل روزای تقویم / سرد بودم باهات مثل سوزای بد خیم الان دم خونه دو تا چمدونه / کارای بچگونه بختمون اب شد سالوادو دالی / عکسمون قاب شد ولی جاتو خالی پ دیگه کاری باری ؟ کروس : (مهراد هیدن و نسیم) اگه بهت گفتم که سر نوشت بوده / داستانمون بد و زشت بوده / نه نکنی باور / نه،نه نکنی باور اگه بهت گفتم که دیگه راهی نیست / خونمون بی تو خالی نیست /نه نکنی باور / نه،نه نکنی باور بریج : (نسیم) شب زدی حرفتو / اتیش زدی عکستو حرفتو پس بگیر / وقتی ازم خسته ای رفتی که از این به بعد این یه قدر رابطه رو میندازی دور ... میندازی دور کروس : (مهراد هیدن و نیسم) اگه بهت گفتم که سر نوشت بوده / داستانمون بد و زشت بوده / نه نکنی باور / نه،نه نکنی باور اگه بهت گفتم که دیگه راهی نیست / خونمون بی تو خالی نیست / نه نکنی باور / نه،نه نکنی باور ! -------------------------------------------------------------------------------- تکست آهنگ نباید وایسیم کروس : (مهراد هیدن) نباید وایسم باید برم جلوتر / نباید وایسم نباید وایسیم / بریم برسیم به چیزایی که خواستیم چون زندگی جلو میره / هی یکی به تو میگه / که دیگه وقت نداری باورش نمی کنی / آخرش کسی شدی / که دیگه ترس نداری هر کاری کنی ورس 1 : (سهراب ام جی) نباید وایسم باید برم جلو / برسم به رند دو بگم به تو یه خنده کن تا که من یه شنبه صب / بیام دنبالت برگردیم سه شنبه ظهر چون باید برم / نکنی یه وقت عادت به من بازم بگم ام جی نمی خواد که درجا بزنه / وقتی هر جا که میره دور ِ در دافه فنه پره پَر پاچه تنه / حرفای همه دیگه درباره منه نمی خوام بگیرم عکس با کسی / نمی خواد منو دیدی دسپاچه شی و با دسپاچگی بیای از ما بگی / ازون شستا بدی چون که هر جا بری توی حس ما / مثه پا به ما می کنن اتکا / میریم زیر پوستت مثه اگزما کروس : (مهراد هیدن) نباید وایسم باید برم جلوتر / نباید وایسم نباید وایسیم / بریم برسیم به چیزایی که خواستیم چون زندگی جلو میره / هی یکی به تو میگه / که دیگه وقت نداری باورش نمی کنی / آخرش کسی شدی / که دیگه ترس نداری هر کاری کنی ورس 2 : (علیرضا جی جی) آسانسور خرابه بذا تو کف بمونن / چون همه اینجا می خوان بد بدونن ماها کی ایم ؟ کجاییم ؟ / چی ایم ؟ خداییم ؟ دیدین جداییم ازین آت آشغالا / هر کی میاد اینجا میره با پاش بالا می کنم باهاش لالا / مونده جا ماچ حالا چار تا آسیم شک نکن پشتکاره / آسمون مال ماست میگیم فش بباره کارمون آره باز دیدیم کشته داده / اگه کشتمونی توام خوش بحالت چون روح و جونمونو کثیف کردیم / که روز به روز یه جوری مریض تر شیم شما بیاین دیگه حالا عین ما شین / که در حرکت باشین عین ماشین می دونم وقتی دامنا میفتن / زندگی سخت نی آدما بی عرضن کروس : (مهراد هیدن) نباید وایسم باید برم جلوتر / نباید وایسم نباید وایسیم / بریم برسیم به چیزایی که خواستیم ورس 3 : (سیاوش سیجل) تو این شهر شدن آدما عجیب / کوتا تر شدن دیگه دامنا عجیب دوس دارم من دامن کوتا / چون که دختر دامن کوتا با منه تو کار اونم با منه تا آخرش راحته رو پام / جلوم جادمه منم تا ته رو گاز جوونیم و خوش گذرون / نه نمی کنیم ماها عمرو حروم میریم جلو رُند و روون / مشکلی نیست همه آسونن / نمی تونن ما رو واستونن چون امشب شبمونه / یه خط کممونه می پاییم کسی یه وقت نره خونه / قبل از اینکه کارو به حد نرسونه زندگی با یه بشکن میره / پس از امشب حدا رو بشکن دیگه بشکن دیگه ورس 4 : (مهراد هیدن) فک تو سره ولی نیست راجع به کس خاصی / همه چی دارم ولی نه واسه ی اسکناس نیس سرم گرم ولی را میرم یه خط صافو / انقد تازه م انگار نبریدن بند نافو آسمون شب شد و ستاره رفت به جلدش / بغلش می کنیم با هم میگیم شب بخیر بش کروس : (مهراد هیدن) نباید وایسم باید برم جلوتر / نباید وایسم نباید وایسیم / بریم برسیم به چیزایی که خواستیم -------------------------------------------------------------------------------- تکست آهنگ منتظر بودن ... اینترو : (آرش دارا) كاش اينجا بودي و من / نصفه و نيمه نبودم نفست ميپيچيد تو گوشم / اينقدر صدات نميزد اين قلب کروس : (آرش دارا) برف و بارون نميتونن / منو از تو دور كنن صدسال تو يه راه موندن / يه لحظه س وقتي با توام ورس 1 : (مهراد هیدن) دنيا رو بهم بدن ميگم نميخوام / اگه يه وقت تو نباشي توش مواظبشم اينكه بين منو و تويه / نميزارم يه خراشي روش بيفته ديدي ادما از هم ديگه چقد زود خسته ميشن / ميخوام نشه نه،میخوام نشه نه،میخوام نشه نه ميخوام هميشه بمونم / هرويين مني تو داري الان يكو يه وقت نري تو / ندي بهم اون حس غريبو چون برميگردي ولي ميگم كه ديره / ميرم و ميرم ديگه برنميگردم کروس : (آرش دارا) برف و بارون نميتونن / منو از تو دور كنن صدسال تو يه راه موندن / يه لحظه س وقتي با توام ورس 2 : (سیاوش سیجل) دنيا ما رو اورد اينجا / نديد مثه ما رو هيچ جا / نميكنيم كارو بيجا ولي الان كه سيجل کوک زده يكم / بهت ميگم اينو منتظرتم شده رعد و برقم بزنه بم / يا كه جزر و مد فن بزنه بم ميمونم برات نازنين / عوضت نميكنم با زمين ما واس هميم / واس هميم جاهاي بد خيلي رفتم / كاراي بد خيلي كردم حالا يه درد ته قلبم / معتاد هميم نگو اومده وقت تركم کروس : (آرش دارا) برف و بارون نميتونن / منو از تو دور كنن صدسال تو يه راه موندن / يه لحظه ست وقتي با توام بریج : (مهراد هیدن) با اینکه الان پیشمی تو عالیه / اسمم با ماتیک رو آینه اس که داره وا میره بازم کمه نه،بازم کمه نه،بازم کمه نه،میخوام نره نه / هرویین منی تو داری الان یکی تو یه وقت نری تو / ندی حسه غریبو چون برمیگردی آره برمیگردی ولی میگم که دیره / میرم و میرم دیگه بر نمیگردم کروس : (آرش دارا) برف و بارون نميتونن / منو از تو دور كنن صدسال تو يه راه موندن / يه لحظه س وقتي با توام -------------------------------------------------------------------------------- تکست آهنگ خودش میدونه خوبه کروس : (علیرضا جی جی) جوابمو نميده چون خودش ميدونه خوبه / لب لوبو نميده چون خود ميدونه خوبه پول شام و نميده چون خودش ميدونه خوبه / چون خودش خودش خودش خودش خودش مي دونه خوبه جوابمو نميده چون خودش ميدونه خوبه / لب لوبو نميده چون خود ميدونه خوبه پول شام و نميده چون خودش ميدونه خوبه / چون خودش خودش خودش خودش خودش مي دونه خوبه ورس 1 : (سهراب ام جی) هميشه كامنت خوب داده زير ويديوم / صبح ها ميره شينيوم میریم رستوران بالا صده بيله مينموم / غذا فيليپيني و نودلو فيله میدیون با سس چيلي و لمون / دسرم کرم رولر يا به وردو كه باهاش هم سن بوده / واسش اپسنت زوده چون بايد شب بره خونه / گفتن تا 10 برسونش / مامان باباش نري خونه سامان باهاش پافشاري نميكنه برم خواستگاري / الكي هم زنگ نميزه واسه كاري تازه داريم ماها همديگرو ميشناسيم / پايه دودمم شده مثه جا سيگاري عاشق و حيزو و کوشه / لابوتاش لابوتند داف تو فيك ميپوشه شبا بات پيك مينوشه / موهاشم خيلي پوشه / مال ميدون شوشه / دافه تركيده دیگه میگن عين جوشه کروس : (علیرضا جی جی) جوابمو نميده چون خودش ميدونه خوبه / لب لوبو نميده چون خود ميدونه خوبه پول شام و نميده چون خودش ميدونه خوبه / چون خودش خودش خودش خودش خودش مي دونه خوبه جوابمو نميده چون خودش ميدونه خوبه / لب لوبو نميده چون خود ميدونه خوبه پول شام و نميده چون خودش ميدونه خوبه / چون خودش خودش خودش خودش خودش مي دونه خوبه ورس 2 : (سیاوش سیجل) خوب ميدونه ديگه راه و چاهو / نميرسه دوش ماه سالو چند روزي با تو تا صبح / بعدش ميخواد آردو كادتو پانتو مانتو پالتو آبو كادو توپی سوشي تو كيف گوچيش / 10 تا ميسكال روي گوشيش شالش روبان سفيد / نميبينيش رو پايه كسي طول داره اون پايه پسي بيا بيرون چون داره بسي / نزديك ميشه دوست داره كشي شوهر كنه پول داره اچين / هر كيم رو داده بشين / چون تو صلمونی میگه هرجات مو داره بچين ... سيجل يه زره اروم تر هر هفتم ماه ميره سوراليوم / بيستم ليزر برا سوناسيم كيفش لايه كادوهايه هزار دلاري گم / جنگ شده سرش ديگه مثل اورانيوم ولي وقتي مياد بام ناهار از سر ميز / پاميشه ميبينه شام مام خبري نيست برام عددي نيست و دفعه اولي نيست / كه خودم میدونم خوب كه خودم ميدونم خوب کروس : (علیرضا جی جی و سیجل) جوابمو نميده چون خودش ميدونه خوبه / لب لوبو نميده چون خود ميدونه خوبه پول شام و نميده چون خودش ميدونه خوبه / چون خودش خودش خودش خودش خودش مي دونه خوبه جوابمو نميده چون خودش ميدونه خوبه / لب لوبو نميده چون خود ميدونه خوبه پول شام و نميده چون خودش ميدونه خوبه / چون خودش خودش خودش خودش خودش مي دونه خوبه ورس 3 : (علیرضا جی جی) خودش ميدونه خوبه خوش ديونه بوده / جي جيو ول كرد حالا ديوونه شده واااي چون منم این اولين باره / که يكي روم همچين اثری داره شب تا صبحم ميخواد بره اينورو اونور / همه خودشونو ميزنن به اين درو اون در اونا ميبرن زودتر هرجا پر بشه زود / ولي نميره چون نگرانيم مون بشه اون چون همه جواد موادن يه نمه سواد ندارن / بخند هی الان برا من كه من هی شراب نيارم بكنم صورتي ... / ماشينو نشون بدم اگه پولكي هستش ولي ميخوام بهم بگه ارتيستي / شبم كنار من صدام كنه والت ديسني چون موشو ميكشم وقتي يه ميكي ميخوام / اگه جوكو ببينه خيلي شيك ميريم شام کروس : (علیرضا جی جی) جوابمو نميده چون خودش ميدونه خوبه / لب لوبو نميده چون خود ميدونه خوبه پول شام و نميده چون خودش ميدونه خوبه / چون خودش خودش خودش خودش خودش مي دونه خوبه جوابمو نميده چون خودش ميدونه خوبه / لب لوبو نميده چون خود ميدونه خوبه پول شام و نميده چون خودش ميدونه خوبه / چون خودش خودش خودش خودش خودش مي دونه خوبه -------------------------------------------------------------------------------- تکست آهنگ مرسی کلی ورس 1 : (سیاوش سیجل) رابطه ی منو فنام / بیشتر از یه تلفن و الو سلام اونا زنده کردن سیجل و برام / منم دادم بهشون هر چی که داشتم و تا الان بینمونم اگه بوده کدورتی / نمیدونستم دارم میرم کدوم وری گشتم با یه مشت بازاری با پول ددی / حتی جی جی میگفت سیجل چرا وِلی قاطی یه یه مشت دختر پولی،تراولی / انگار نیستش اراده ای اشغالی همش انگار خودتو میگیری / عشق و حاله همش دورتو میبینی تیکه پاره و لش صبحادور یه سینی بعدش مهراد گفت دیگه گروه پاشیده / بین تو و سهرابم که فرو پاشیده ! این دروغا چیه / مهم نیست تقصیر یا که شروع با کیه ... نسیم کروس : (نسیم)مرسی از همگی / مرسی که با ما بودید اشتباه اگه زیاد کردیم / بازم خواستین که كه برگردیم ورس 2 : (علیرضا جی جی) يه سری ميگن خيلي ارزش دارم / سكو منتظره انگا ورزش كارم جايزه بهم ميدن می خوام پرتش كنم / هنوزم نمی دونم چيه من اشكالم چرا ذوق نمی كنم / چرا بغض نمي كنم ديگه عقده ای شدم / بي حس حالا باز هی کوک بريز دورم بگو يه موزيک درس كن مثه تابستون كوتاهه قفل بشيم بازم يادمه اول مي گفتن اين ورسا چيه / همش راجبه گوچی شانل و ورساچيه می گفتن جي جي حرفاش تكراريه / اره اشكاله كاره زدبازيه نمی خوام تعارف كنم اول مثه دست در رفتم / بعدم گول زدمو جا افتادم الانم ديگه هر چي مي خوامو مي گم / ديلر نيستم ولی ايهامو ميدم ! هههه کروس : (نسیم)مرسی از همگی / مرسی که با ما بودید اشتباه اگه زیاد کردیم / بازم خواستین که كه برگردیم ورس 3 : (مهراد هیدن)اگه فوش می دادن به ما هرس مي خوردي / اگه مشكلي بود از ما اسم می گفتي انگار موفقيت مارو ارث مي بردی / میگی مارو دوست داری خوب مرسی كلی ولی ما ام همينطور،ما ام همينطور،ما ام همینطور / ما باهميم چون،باهميم چون تا اخرین پک بكشيمش اووو ورس 4 : (سهراب ام جی) دمه اونايی گرم كه واقعا پشتمون بودن / هر كاری که كرديم بازم خوششون اومد ... نه پهرشد كرديم از همه نظر / باهمه كم و كاستيا تا دمه خطر / حتی بعده سفر برا همين مونديم بعد يه دهه ابر / قدرت از خليج فارس تا لبه خزر اين همه اثر تازه اومدين نصفه راهو / نديدين مثله مارو با اين كه حس میکنم ندارم حس کارو / ولي باور كن مي خونم ورسه چهارو مي دونم قصه هارو وقتي گفتی حرص مي خوری / هنوز حفظ نشدم تا ورسه چهارو ولي شمايين كه وقتی ماها نا اميديم / به ما نشوون راهو ميدين انگار تو تاريكی بوديم / يوهو ماهو ديديم هميشه كناره هم مثله پنج تا شاه و بي بي / خالي كرديم جاتو ويلـي / اینم بهتون کادو میدیم کروس : (نسیم) مرسی از همگی / مرسی که با ما بودید اشتباه اگه زیاد کردیم / بازم خواستین که كه برگردیم -------------------------------------------------------------------------------- تکست آهنگ سیگار صورتی کروس : (نسیم) اینجا باز دم صبحیمو سیگار صورتی / داغونمو و تویی که تنها دوست منی تو مهمونیا،بعد شیطونیا آآآ / تو بودی بام،تو بودی بامورس 1 : (سیاوش سیجل) نه خوبیم نه بدیم / همدیگرو و بلدیم دنیا داره میرونه رو صندلی عقبیم / اینجا مثه سینکیما تیکه و پاره دنبال آتیش میدوئیم دل طلب کارو راضیش میکنیم / ولی بازم تویی چون جات میاد عشقه دیگه بازم عشقت زندگیمه / له شدیم مثه میوه / باید بریم،بریم دیگه این همه چیز بین ماست / تو سرم عینه تاس / میچرخه و میچرخه تو بودیو یه لباس بودی تو تو بغلم،گردنت بود رو لبم / آفتاب طلوع اصن نمیکرد اون روز فقط من و تو با نور شمع / کاری کرد آروم بشم / صدات و بارون شب / با تو خوبه داغونه شبکروس : (نسیم) اینجا باز دم صبحیمو سیگار صورتی / داغونمو و تویی که تنها دوست منی تو مهمونیا ، بعد شیطونیا آآآ / تو بودی بام،تو بودی بامبریج : (نسیم و مهراد هیدن) اینجا باز دم صبحیمو سیگار صورتی / داغونمو و تویی که تنها دوست منی تو مهمونیا،بعد شیطونیا آآآ / تو بودی بام،تو بودی بامورس 2 : (مهراد هیدن) صبح زود،صبخیر به زور و خمیازه / برگا ریختن و بی ریخت شدن تو فصلی تازه موندیم منو تو یه بطری آب که خوردی آروم / چش ریز پلکا خیس جلوم چه مُردی آسون میاد سفید بهت،تو اردیبهشت / پریدیم سمت ماه با دست باز خوردیم بهش من Pete،تو Kate Moss اِ منی / ساخته واسه همیم معروفیم،پس اُرد میدیم برامون بشکافِ زمینکروس : (نسیم) اینجا باز دم صبحیمو سیگار صورتی / داغونمو و تویی که تنها دوست منی تو مهمونیا،بعد شیطونیا آآآ / تو بودی بام،تو بودی بامورس 3 : (سهراب ام جی) من روزای خوب یادم میاد / بودیم دو تا آدمیزاد حال کردیم با هم زیاد / هرجام باشم با من میاد یاد و خاطرش،باز دوباره تش / رابطه خوندس با تو فاتحه اش پس بیا دو تایی خاکش کنیم / پاک کن بیار اصن پاکش کنیم چرا ساکت شدی؟ یه چیزی بگو / قبل اینکه همه چیز و بخوای بریزی دور پ برو دنبال کارت منم دنبال کارم / تو رو میخوام چی کار وقتی دنیا رو دارم وقتی صبح پا میشم،شبا خوشحال و شادم / همه چی خوب نیست یه غمی تو هم نیست بگی / میرم وقت تو بازی / نمی رسیم به همه مثله دوتا خط موازیورس 4 : (علیرضا جی جی) واتس آپ من وتو تا ساعت 5 صبح / تکست تکست برا تو چک چک اما خوب منم پسرم / اینو بفهم که خرم / راحت گول می خورم وقتی دوری ازم شاید نباید اون شب میاوردم اونو خونه / بعد کنسرت داغون صبحش دیدم که روبه رومه خودمو فش دادم چون الان وجدانم کثیف تر از اون سیگاری که کشید صبح با منکروس : (نسیم) اینجا باز دم صبحیمو سیگار صورتی / داغونمو و تویی که تنها دوست منی تو مهمونیا،بعد شیطونیا آآآ / تو بودی بام،تو بودی بامبریج : (نسیم و مهراد هیدن) اینجا باز دم صبحیمو سیگار صورتی / داغونمو و تویی که تنها دوست منی تو مهمونیا،بعد شیطونیا آآآ / تو بودی بام،تو بودی بامنمیخوام برم زوده / اینا داستانمونه / با تو داغونم خوبه بَ بَ بَ رَ رَ آخرین بارمون بوده / چون راهمون دوره / بذار رازمون روشهاینجا باز دم صبحیمو سیگار صورتی / داغونمو و تویی که تنها دوست منی تو مهمونیا،بعد شیطونیا آآآ / تو بودی بام،تو بودی بامآوترو : (نسیم و مهراد هیدن) سیگار صورتی ... صبح زود،صبخیر به زور و خمیازه -------------------------------------------------------------------------------- تکست آهنگ تهران مال منه ورس 1 : (مهراد هیدن) زاخار تور بینمون که نیس / وقتی که مثِ توپ تنیس میپریم از پاریس ونیز ، خرج اضافه میشه یه ریز ولی ما بچه شمرونیم / آخرشم تهرونیم یه چند ماه اینجا مهمونیم / تورو رات نمیدن حیوونی اون که حال نکرد پس واسِ بیرون،واسه ایرون / عربده از هنجره هامون تا خون بپاچه بیرون با اینکه آبی نیس ولی کوسه داره توش / گرسنه،آرزوشون اینه بزنن یه گاز به گوشت زاخار اینجا حل مشکلات تو رینگه / نگو آتش بس! چون مال خوشگلا تو فیلمه چون این بازیا تو کتمون نمیره / چیز خوب نداره بگه،بگو خفه خون بگیره چشم به آسمون که پاسبون خاکمونه / پانسمونه زخم بازو بدن ما واسه اونه خوشه پروین کاخ نور که بالا سر تاجمونه / رم میکنیم پا به جلو دنیا نوکِ عاجمونه کروس : (مهراد هیدن) تو دیگه مال من ... زاخار تو نگو مث منی وقتی اینجا نیستی که ببینی تو دیگه مال من ... کو کدوم طرفه؟ بلوز پلاک تنته و جو میگرتت و میگی تهران مال منه ... تهران مال منه تهران مال منه ... تهران مال منه تهران مال منه ... زاخار نمیتونی بیای از اون دور الکی دستو تکون نده! ورس 2 : (علیرضا جی جی) وقتی عطسه میکنیم تهران سرما میخوره / بعدم میره و میده ویروسو هرجای کره آره 10 سال دیگه هرجا زدبازی رد شه / همه جفت میکنن جلو ماها انگاری کفشه جی جی در حال بازی با کلمه / ولی سالاد خبری نیست و یه نازی با قلمه توام برو دعا کن اگه به خدا شک داری / اسمم نیار حتی اگه 2 تا جک داری ایمیل نزن زاخار من تو غربت نمیرم / تو فیلمت نمیام و گربت نمیشم چون همه خبر دارن ازت غیب که نیست / بدون کل تهران با ماست عین چیپس چون مسخره بازی بسه داش / اکثر بازی دست ماس هرورم باشیم بحث ماس / از لندن و پاریس اند وگاس از چپ و راست همه دیدن میلیاردریم / چونکه پول داریم لازم نیس بیلیارد بریم کروس : (مهراد هیدن) تو دیگه مال من ... زاخار تو نگو مث منی وقتی اینجا نیستی که ببینی تو دیگه مال من ... کو کدوم طرفه؟ بلوز پلاک تنته و جو میگرتت و میگی تهران مال منه ... تهران مال منه تهران مال منه ... تهران مال منه تهران مال منه ... زاخار نمیتونی بیای از اون دور الکی دستو تکون نده! ورس 3 : (سهراب ام جی) آره تهران مال منه،امسال سال منه / انگار کار همه دیگه اشکال داره بده تو نه خواننده ای زاخارو نه نوازنده / نه با خودت حال میکنم و نه آهنگت آرزوتم یه مصاحبه تو شباهنگه / که بشی نماینده،بعدشم پناهنده نه واقعا که نیست اینا برازنده / زدبازی ولی همه کاراش هماهنگه چون تو باور بقیه کارا استثنایی و ماورا طبیعیه / شده آخرِ قضیه هرکیم میگه بده حتما داور بدیه / خودش هیچی نشده هنوز آلت دَدیه من از شمرون تا جیهون رو راس راس را میرم / پشتم گرم انگار رو آسفالت خوابیدم نیس دغدغه وقتی ریختن رفیقا تو 20 منطقه / بدخواهام انصافا" نصف پاپیونن،تخمِ تو گلو انگار استادیومن کروس : (مهراد هیدن) تو دیگه مال من ... زاخار تو نگو مث منی وقتی اینجا نیستی که ببینی تو دیگه مال من ... کو کدوم طرفه؟ یه شهر دیگه سرته و جو میگرتت و میگی تهران مال منه ... تهران مال منه تهران مال منه ... تهران مال منه تهران مال منه ... زاخار نمیتونی بیای از اون دور الکی دستو تکون نده! ورس 4 : (سیاوش سیـــجل) از 15 به بالا دیگه گوش میده به ما / نه به گوشزدِ بابا / چونکه کارای بقیه دیگه بوش زده بالا! میگی گوش نده زاخار / مگه روزی بیاد که پالتو پوست زده زارا بپا لوس نشه کارات که جدی میگیریم / آره تهران مال مائه توش نمیمیریم صدامون رسیده تا بالا برج میلاد / توام آهنگارو بزار شاید پر شه ویلات اوترو : (مهراد هیدن) تهرانِ منه،زاخار کارتو ادامه نده / این فقط فقط صدای منه،باز میشه باهاش پلکای همه تهـــــران میلرزه لابه لاش ! نگو مث منی وقتی نیستی اینجا که ببینی ... تهران مال منه زاخار نمیتونی تو بیای از اون دور الکی دستتو تکون نده،الکی دستتو تکون نده او او ... |
|
|
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
(View-All)
کاربرانی که از این مطلب دیدن کرده اند
|
|
| Dara, exabbemyslext, rimasaboor |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|